Litchin 2016 (fenomena kurus) Kini Kembali Diatas Permintaan Ramai


Kini Litchin tampil dengan wajah baru yang lebih menarik serta kandungan yang masih lagi meletOP! serta nyata memberi kesan maksimum kepada pengguna.siapa tak 10 hari hilang 3kg uall!

Sejak 2010 Litchin telah mengambil tempat di hati pengguna setelah ramai diantara pengguna yang berjaya menurunkan berat badan berkilo-kilo hanya dalam masa yang singkat .

Terdapat 2 jenis :
  1. Litchin Enzim 
  2. Litchin Fiber

Litchin Enzim
Produk ini mempunyai pelbagai enzim yang diperlukan oleh tubuh badan. Gabungan kandungan-kandungan seperti botanical beverage mixed with soy & whei protein, fruite enzyme, guarana & citrus aurantium menjadikan produk ini sangat penting untuk mereka yang obesiti atau kegemukan . Ia juga dapat membakar lemak, mengekalkan kesihatan badan, meningkatkan sistem pencernaan, anti penuaan, anti-oksidan dan meningkatkan metabolisma tubuh badan anda.

========
Pendek kata,
========
Enzim ini berfungsi sebagai minuman yang memecahkan makanan yang dimakan dan dalam masa yang sama enzim juga akan turut memecahkan lemak disekitar perut dan tubuh badan kita. jadi semua makanan yg diambil akan dihadam dengan sempurna oleh tubuh badan 

Ingredients / Kandungan:
Botanical Beverage Mixed with soy & Whey Protein, Fruite Enzyme, Guarana and Citrus Aurantium.


Litchin Fiber
Produk ini kaya dengan serat larut dalam air. Ia berfungsi sebagai pelincir kepada usus dengan meningkatkan atau melicinkan laluan buangan dalam saluran usus, bertindak ,menyingkirkan koprostasis dan mengurangkan risiko kanser usus, mengurangkan sembelit dan masalah buasir serta nafas berbau. Ia juga membantu membersihkan sisa bendasing dalam usus untuk pembiakan bakteria. Ia dapat membantu mengurangkan lemak dan paras kolesterol dan menyinkirkan kolesterol jahat. Apa yang lebih penting ialah perut anda akan lebih kenyang walaupun kuantiti makanan yang diambil kurang dari sebelumnya. Inilah yang dikehendaki oleh mereka yang mengamalkan diet dan waktu yang sama dapat menurunkan berat badan.

========
Pendek kata,
========
Fiber pula berfungsi sebagai minuman pembersihan. Tugas fiber adalah mengumpul semua bahan-bahan lebihan makanan yang telah di hancurkan oleh enzim dan membuang dalam bentuk najis.Secara tidak lansung fiber bertindak membersihkan usus perut agar segala kotoran yang terdapat pada dinding usus dapat dibuang.

Ingredients / Kandungan:
Botanical Beverage Mixed of Vegetable &Fruit with oat bran and spirulina.


Dengan gabungan dua minuman ini enzim + fiber  maka tercetuslah penurunan berat badan yang sangat berkesan. Jadi ain rasa anda semua sudah boleh tahu bagaimana kedua enzim dan fiber ini berfungsi dan membantu tubuh kita untuk kurus  tanpa perlu berlapar.

Apa yang perlu anda titikberatkan adalah hanya perlu minum air putih secukupnya untuk mempercepatkan proses penurunan. Ada yang turun berat badan dalam KG dan ada yang turun ukuran badan dlm INCI..

TETAPI semua bergantung kepada metabolisma badan kita juga.Setakat ini ALHAMDULILLAH semua ini telah litchin buktikan sejak dari dulu lagi.yang dah cuba memang dah tahu kehebatanny.Kepada mereka yang masih  belum megenali produk litchin ,apakata cuba sekarang kerana ia membuatkan anda jatuh cinta.RUGI jika tak beri peluang pada diri anda untuk cuba


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment