Promosi Debella January 2016

Bulan Januari merupakan hari kelahiran admin,Jadi ada promosi Khas untuk pembaca blog ainnumi.com semua.Mesti kena grab sebab stok sangat terhad dan stok paling laris di pasaran


Bagi yang dah lama gemar nak mencuba Magic Colour Lipstick tapi tidak berkesempatan sebelum ini,Apakata kita grab sekarang kerana harga tengah promosi.

Semenjak hampir 15 Magi Colour Lipstick di dalam pasaran masih ramai yang gemar menggunakannya kera keberkesanan yang maksimum.Sangat berbeza dengan lipstick-lipstick lain yang ada di pasaran sekarang.Tahun 2016 dengan packaging baru yang sangat menarik dan elegen.

Magic Colour Lipstick yang kaya dengan pati Aloe Vera serta Vitamin E dan C yang mana mampu memberi kelembapan sepenuhnya kepada pengamalnya . Sentuhan berkrim yang kekal menjadikan bibir kelihatan sempurna sepanjang hari.

Antara keunikan Magic Colour Lipstick ini
đŸ’‹Mengatasi masalah bibir kering
đŸ’‹Mengatasi masalah bibir sensitif
đŸ’‹Mengatasi masalah bibir mengelupas
đŸ’‹Mengatasi masalah bibir gelap dan kusam
đŸ’‹Membantu menjaga dan memelihara kesihatan dan kelembapan bibir .
đŸ’‹ Melembap dan merapikan bibir dengan khasiat Aloe Vera. .

Untuk Lihat (tekstur & bahan utama disini >>>)

salah satu dari testimoni kamiManakala Aloe Whitening Facial Scrub yang sangat lembut serta halus untuk digunakan.Hanya digunakan  2X seminggu sudah memadai untuk dapatkan kulit yang bersih dari segala bintik2 hitam,bintik2 putih serta buang kulit2 yang kasar serta kulit mati

Untuk Lihat (tekstur & bahan utama disini >>>)

Bagi peluang untuk diri kita produk ini,siapa tahu produk ini adalah pemula kepada kulit kita makin gebu dan lembut

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment