Debella UV Stick Foundation KINI Kembali ~ Terbaik








Alhamdulillah akhirnya penantian selama ini berhasil kerana company sudah mula restock kembali UV Stick Foundation ni diatas permintaan ramai.Masih dengan packaging dan harga yang sama.Hadir dengan warna yang natural .Mari kita Close up sikit dengan gambar di bawah






Inilah rupanya.Debella UV Stick Foundation ni sangat lembut dan berkrim. Ia memastikan sapuan sederhana yang membuatkan si pemakai kelihatan semulajadi, licin dan lembut serta gebu. Produk ini sangat mudah digunakan.Hanya sapu terus ke muka dengan kuantiti yang dikehendaki,then gunakan tangan atau span untuk ratakan keselurhan wajah. senagkan tak perlu ambik masa yang lama.Yang paling penting Debella UV Stick Foundation ini mempunyai daya tahan yang lama dan menghasilkan keselesaan sepenuhnya.




ok,mesti nak tahukan ,sesuai untuk semua jenis kulit ke tak?..Semestinya untuk semua jenis kulit.




Macam ni ye,bagi yang dah biasa mnggunakan produk Debella ini,pasti tahu kan jenis tekstur setiap krim smada sesuai dengan jenis kulit masing-masing.Ain akan share tips sedikit.Bagi mereka yang kulit agak sangat berminyak,apabila guna UV DB CREAM rasa kurang selesa dan kulit tambah berminyak,anda perlu tukar ambik UV STick Foundation ni lagi better ye.kemudian kenakan dengan compact powder yang dapat membantu controlkan minyak diwajah.




Apa pula beza Diantara kedua-dua foundation ni.









Perbezaan kedua-dua ini sudah tentulah dari segi kuantitinya.hehe..Uv Stick yang cover putih teksturnya agak kering dan keras sedikit serta membuatkan ada yang kurang selesa mengunakannya tapi tidak boleh dinafikan ada juga yang suka menggunakan nya.warnanya natural tapi kurang menarik sedikit jika dibandingkan dengan Debella UV Stick yang cover kelabu.Apa-apapun best atau tidak semuanya terletak pada tangan kita masing2.betul tak?Lain orang lain citarasanya.(recomended UV Stick Foundation cover kelabu)




Jadi dalam rangkaian produk Debella ada 3 jenis pelingdung UV









Tepuk dada tanya selera..Selamat Mencuba.

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment