Debella : Set Lengkap Kulit JerawatSet Jerawat Debella terdiri daripada 5 jenis produk yang wajib diamalkan secara konsisten dari segi luarannya.

Whitening Facial Cleansing Gel ~ Dengan kehadiran teksturnya yang sangat pekat dan kurang berbuih serta sangat lembut ia membantu Mengekalkan pH kulit semulajadi dan kelembapan kulit yang sebenar.Ia merupakan Facial Cleansing Gel yang sangat sesuai dibunakan bagi individu yang mempunyai masalah kulit yang sangat sensitif.

Whitening Facial Toner ~ Toner yang mengandungi air mawar untuk melembut,menyegar dan mengembalikan keseimbangan kulit yang bermasalah.


Uv Db Cream ~ Diformulasikan secara saintifik untuk melindungi kulit dari kerosakan akibat pancaran matahari dan sinar uv,melindungi kulit dari pencemaran, persekitaran yang menyebabkan pigmentasi, kedut-kedut dan jerawat.


Acne Cream ~ Bertindak mengecutkan jerawat dengan sangat efektif.Ia dapat membunuh bakteria di dalam lapisan kulit serta kesannya dapat dilihat secepat 3 hari


Whitening Night Cream ~ Bertindak melembabkan kulit kepada si pemakainya.Antara kelebihan lain ialah

Mengembalikan kelembapan dan memberikan nutrien penting.
Mengaktifkan,memperbaiki dan memulihkan kulit pada waktu malam.
Dapat menghindarkan pigment atau perubahan warna.
Mencerahkan warna kulit.
Ia bersih, nyaman dan melembapkan.
Memberikan kelembaban ekstra
Membuat kulit lebih kenyal
Merangsang produksi kolagen dan elastin
Mengurangi tanda-tanda penuaan, seperti keriput, garis halus dan flek wajah
Mempercepat proses pergantian kulit baru.
Bagi yang mengalami masalah jerawat yang teruk digalakkan mengambil Set diatas dan ditambah dengan Aloevera Drinking Gel Dan Aloevera Jelly


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment