Mekap Tahan Lebih Lama Dengan Glossy Powder Foundation - Testimoni

Ramai yang tidak tahu bahawa debella produk ada kosmetik  yang bertik bertindak sebagai pelindung matahari seperti Glossy Powder Foundation,BB Cream,UV Foundation Stick,Uv DB Cream

Entry kali ini ain nak share dengan pembaca blog semua mengenai beserta testimoni

 (warna agak berbeza sedikit dari asal kerana flash camera)
 
Glossy Powder Foundation
The cream to powder formula blends beautifully into skin with excellent coverage to expertly mask imperfections.Long-lasting finish.Contain Vitamins A&E tohelp skin look smooth and naturally beautiful.Our colour are carefully chosen for a stunning,natural look.Can be applied using a dry or damp sponge applicator


ok, Secara ringkasnya,
 

Glossy Foundation :
Krim Asas untuk melicin dan menyamar ketidaksempurnaan untuk warna kulit yang rata dan bersinar.

 
Pressed Powder : Menyinkir kilauan dan memberi liputan penuh untuk menutup ketidaksempurnaan.

Ape yang bestnya dengan glossy powder foundation ni memang sangat senang untuk digunakan dan sangat cepat.Apabila kita guna nampak smooth je kulit cam natural gitu.. ape yang penting tahan lama.walaupun berpeluh2 mekap masih still ada.tu yang best tu
 

Jika nak bersihkan wajah untuk solat pun sangat senang.hanya gunakan sedikit Whitening Facial Cleansing Gel sebesar hujung jari dicampur air sedikit,kemudian  digosok-gosok  pada wajah akan tanggallah  or boleh je guna Aloevera jelly serta buat perkara yang sama.

Mari kita tengok Ape kate salah seorang testimoni kita 



Wah! dia sangat suka dan berpuas hati dengan Glossy Powder Foundation,sekali repeat mesti beli dua.Katanya lebih tahan lama diwajah..jika berminyak sedikit di waktu tengahari itu perkara biasa ,sometime muka kita akan berpeluh.jadi hanya sapukan sedikit bedak dah hilang.

Bagaimana pula dengan testimoni ini,katanya murah tapi berkualiti


Apa kata yang belum cuba,jom cuba anda semua pasti jatuh,tepuk dada tanya mana satu yang menjadi pilihan anda

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment