Promosi Bermula 15 Jan sehingga 30 jan 2015

Kenapa lambat start promosi bulan januari?pasti itu persoalan yang bermain diminda pembaca Blog ini kan.Betul tak?Maaf yaa,sebenarnya ain kekurangan stok untuk membuat promosi pada 1 jan 2015,sekiranya ain membuat promosi juga bimbang nanti stok habis plak,kesian kepada mereka yang ingin repeat order serta mereka yang baru ingin mencuba.maklumlah bila ada je promosi ramai yang nak beli banyak-banyak sebab jimat .

Mari kita tengok apa yang menarik untuk bulan ini?



Wah!ini berita baik kepada mereka yang ingin repeat order dan juga kepada mereka yang baru ingin mencuba.Kurus dalam masa 10 hari!wauuuu! tak percaya...?kena percaya sebab ramai yang dah pun berjaya.Bagi yang belum tahu apa itu Fuhrata (Klik disini).Pasti ramai yang tertanya-tanya dah macam-macam produk saya cuba tapi tak berkesan,Kenapa (Klik Disini). Antara kandungan utama didalam fuhrata ialah



Seterusnya ialah Aloevera jelly (Klik disini),Wau tersangatlah murah.memang rugilah mereka yang tak grab .



Ingin cuba krim untuk kecutkan jerawat dengan harga yang sangat murah?apa lagi grablah promosi Acne Cream (Klik Disini) ini memang sangat berkesan 100%.rugi tak cuba hanya sapukan pada permukaan yang berjerawat sahaja!dalam masa jerawat confirm kecut.



Bagi mereka yang gemar menggunakan UV-DB Cream (Klik Disini) untuk melindungi kulit daripada sinaran cahaya matahari serta anti penuaan.



Tak lengkap rasanya Jika kita tidak menggunakan Whitening Facial Cleansing Gel (Klik Disini) kerana ia sangat sesuai kepada semua jenis kulit terutamanya bagi mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif.Ini kerana pencucinya sangatlah lembut,natural serta kurang berbuih untuk mengekalkan kelembapan PH kulit asal.



Setiap pembelian 2 kotak Whitening Facial Cleansing Gel,anda boleh dapat Aloevera Facial Scrub (Klik Disini) dengan harga yang sangat murah!jimatkan.

Ini pula Firming Lotion Toner (Klik Disini) dan Retin Cream (Klik Disini).bagi mereka yang ada jeragat dan nak lambatkan penuaan kulit,apa tunggu lagi,dapatkan segera promosi ini.



bagi yang mempunyai masalah magrain atau selalu sakit-sakit kepala boleh cuba set gabungan Aloevera Icy Cool(Klik Disini) dan Aloevera Shampoo Icy Cool(klik Disini)



Ini pula promosi set Aloevera Drinking Gel(Klik Disini) dan Aloevera Icy Cool(Klik Disini)



Akhir sekali ,Ini yang paling Best Magic Colour Lipstick(Klik Disini),Sangatlah sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah bibir kering,bibir menggelupas,bibir sensitif,bibir kusam dan pelbagai masalah bibir dapat diatasi.Ia kaya dengan pati aloevera serta Vitamin E dan C yang sangat melembabkan


Ok,Selamat mencuba dan menggunakannya.Terima Kasih diatas sokongan anda.


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

1 comment: