Promosi Sepanjang Bulan Nov - December 2014

Ain pasti ramai yang tak sabar menanti apakah produk yang dipromosikan sepanjang hujung tahun 2014.Memang tidak sia-sia penantian anda semua kerana promosi dibuat secara besar-besaran.Kepada mereka yang ingin repeat order boronglah banyak2 untuk buat simpanan stok kerana ia sangat menjimatkan. Setiap harga yang tertera di gambar tidak termasuk kos penghantaran lagi ye.. :)



Dengan setiap pembelian Set diatas iaitu Whitening Facial Cleansing Gel + Whitening Facial Toner + Aloevera Facial Scrub,Anda boleh membeli UV-DB Cream dengan harga yang sangat murah



Bagi set ini pula ia sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah jeragat dan ingin mencegahnya.terdiri daripada Whitening Facial Cleansing Gel + Firming Lotion + Aloevera Facial Scrub,Anda boleh membeli Pigmentation Cream dengan harga yang sangat murah iaitu 25.90

Ha...ini pula Magic Colour Lipstik ,tersangatlah murah hanya RM21.90 sahaja tapi ada syaratnya,iaitu dengan pembelian salah satu set promosi diatas.itu saja senangkan


Promosi seterusnya ialah sangat sesuai bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan kulit  seisi keluarga.Tiada lagi badan gatal-gatal,tiada lagi jerawat dan parut di badan,tiada lagi alergik di kulit hanya dengan mandian Aloevera Bath Gel dan dengan sapuan Aloevera Jelly.Botol yang sangat besar dan sangat menjimatkan

 
Manakala penggunaan Aloevera Icy Cool sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah-masalah sengal sendi,anak-anak kembung perut,batuk atau selsema(hanya disapukan pada tubuh badan).Selain itu ia juga boleh diamalkan dikepala bagi mereka yang selalu mengalami magrain atau sakit kepala.seronok..rasa sejuk je...macam kena ais.



Jika anda nak untung lagi dengan harga promosi ,jom dapatkan 5 unit produk yang sama dalam satu harga yang lebih menguntungkan .




Satu lagi pasti anda nank tahu ape produk merah dan biru tu kan..Itulah Fuhrata produk perlangsingan badan yang sangat digemari ramai.Dengan pengambilan fuhrata secara berterusan  dan konsisten ia mampu mengembalikan berat badan yang ideal.Dengan adanya fuhrata juga anda mampu mengamalkan diet yang betul dan seimbang.Apalagi jom cuba lah :)


Murahkan?sangat rugi jika anda tidak ambil kesempatan untuk membelinya...Setiap produk ada testimoninya tersendiri .

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment