Glossy Powder Foundation Vs BB Cream Vs Uv Foundation Stick,Tampil Cantik Menawan

Ramai yang pm dan whatsapp ain tanya tentang UV Foundation Stick yang besar ni.Korang tahu tak yang mana?jab ain tunjukkan gambar ye.ha...,yang nilah


Ok,bagi menjawab persoalan tu semua.jom ain jelaskan sedikit info ye..Untuk UV Foundation Stick yang besar ni sudah lama company tidak keluarkan kerana ia digantikan dengan Glossy Powder Foundation dan BB Cream..tetapi bagi yang gemar menggunakan UV  Foundation Stick jangan risau kerana UV Foundation Stick yang kecik masih ada dijual ye


Ok,pasti ramai nak tahu macam mana rupa Glossy Powder Foundation dan BB Cream kan?.Kedua-dua ini mempunyai 2 jenis warna untuk setiap jenis,jadi bolehlah pilih berdasarkan warna kulit yang bersesuaian dengan anda.


Inilah rupa Glossy Powder Foundation yang mana sangat mudah digunakan dan senang dibawa kemana-mana sahaja.Cukup mudah kerana dibahagian atas adalah Glossy Foundation iaitu merupakan krim Asas untuk melicin dan menyamar ketidaksempurnaan untuk warna kulit yang rata dan bersinar.dan lapisan kedua adalah Pressed Powder yang mana menyinkir kilauan dan memberi liputan penuh untuk menutup ketidaksempurnaan.Manakala bahagian bawah sekali adalah span muka untuk memudahkan kita menggunakannya.


BB Cream pula berbentuk jenis cecair bagi mereka yang tidak gemar menggunakan foundation jenis stick.BB cream juga dikenali sebagai alat kosmetik bervariasi, di mana ia dapat menyamakan warna tona kulit, bintik hitam, kesan parut dan menambah seri kulit tanpa kesan mekap asas yang tebal. Penggunaan produk ini yang berlanjutan akan meningkatkan tekstur keseluruhan kulit dan mengurangkan parut jerawat.

Mesti ramai yang nak tahu samada Foundation yang dikeluarkan debella ini boleh tak digunakan bagi mereka yang mempunyai jerawat.Jangan ia sesuai untuk semua jenis masalah kulit.Bagi yang belum cuba sangatlah rugi sebab ia sangat best!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment