Promosi Sepanjang September dan October 2014

Ain  pasti ramai yang menanti apakah promosi dibulan ini kan?Promosi ini sangat berbaloi-baloi terutamanya yang gemar menggunakan Produk Debella.

Promosi Sempena Hari Malaysia  yang sangat menjimatkan .Apa lagi rebutlah peluang ini.Murah tu! 3 Produk dengan satu harga.Semua harga yang tertera tidak termasuk postage lagi ye :)Murahkan..hanya RM80.90 dapat Aloevera Jelly, Aloevera Drinking Gel dan Aloevera Icy Cool
Jangan tungu lama-lama sementara stok masih ada.Bagi yang gemar menggunakan Uv Foundation Stick dapatkkan dengan harga terendah dengan setiap pembelian salah satu dari produk diatas.Mari kita tengok apa kata mereka..


Set ini pula kepada mereka yang ingin cerahkan kulit dengan tanpa penglupasan.Ia sangat sesuai kepada mereka yang mempunyai jenis kulit normal/kombinasi serta yang tiada masalah.

Sekiranya anda membeli Whitening Facial Cleansing Gel dan Whitening Facial Toner,anda layak membeli salah satu samada Whitening Day Cream atau Whitening Night Cream dengan harga RM25.90.Seronokkan..Ini pula bagi mereka yang gemar dengan penggunaan kosmetik debella.Ok untuk kosmetik pula ain tak ambik stok banyak jadi sesiapa yang berminat perlulah buat preorder dulu ye..:)

ok selamat membeli dan mencuba semua

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment