Segarkan Kepala Anda ~ Tiada lagi Sakit Kepala

Seorang pengguna yang sudah lama mennggunakan Aloevera Icy Cool dari keluaran produk Debella.katanya susah nk dapatkan dikedai-kedai..Kenapa Ye?


Terima kasih kerana si adik comel ni bertanya.Sebenarnya ramai yang bertanya pada ain susahnya nak dapatkan produk Debella di kedai-kedai.Ok,mesti ramai yang nak tahukan? Macam ni,produk keluaran Debella ni sudah lama bertapak sejak dari tahun 1998 lagi... Jadi andaian ain ramai peniaga-peniaga lebih gemar menjual produk- produk yang sedang meletop dan hangat diperkatakan..hehe

Bagi ain pula tak kira produk apa pun yang sedang meletop,pilihan produk Debella tetap dihati dan sudah sebati dengan hidup ain.Hampir 9 tahun kami sekeluarga mengunakannya tak kiralah samada mak,adik-adik,kawan2 dan sehingga anak ain sekarang turut menggunakannya.Ini kerana keberkesanannya dan yang paling penting bersifat natural.Walaupun ia mengambil masa namun untuk kesan jangka panjang memang terbaik dan selamat untuk semua peringkat umur.

Berbalik kepada testimoni yang menggunakan Aloevera Icy Cool "Best sangat bla sakit kepala...rasa macam letak air batu di kepala " Katanya



  

Bagi yang belum mencuba..boleh dapatkan dengan ain ye

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment