Nak Tahu Cara Membantu Memulihkan Bibir Kering,Kusam,Sensitif,Alergik Dan Menggelupas ???


Ain Yakin pasti ramai di luar sana yang mempunyai masalah diatas kan ???Jangan risau jika kena cara dan produk yang digunakan adalah betul pasti perkara-perkara sebegini tidak akan berlaku.
Bagaimana ye mengalami bibir-bibir yang kering ni,mesti sakit dan tidak selesa ,betul tak.Ok,Bibir yang kering ini kelihatan pecah-pecah dan menggelupas biasanya dikaitkan dengan keadaan cuaca panas ataupun udara kering contohnya kalau dah lama sangat berada dalam bilik berhawa dingin atau kawasan sejuk.Confirm bibir kita rasa agak sedikit kering

Tetapi,mungkin ada yang terlupa bahawa pemakaian gincu yang kurang sesuai juga boleh menyebabkan masalah bibir mengelupas dan kesan kusam pada bibir! Sebabnya bahan kimia yang terkandung dalam gincu atau lipstick tu kemungkinan tidak sesuai dengan kulit kita.So,pesanan ain untuk anda semua ,Nak beli gincu tu baik belek betul2 kandungannya.

Untuk mengatasi masalah bibir yang disebutkan diatas sebenarnya ada caranya. Magic Colour Lipstick  dengan formulasi perahan Aloevera Asli dan kaya dengan Vitamin E mampu mengatasi kesemua masalah diatas.
Magic Colour Lipstick yang kaya dengan kandungan aslinya iaitu Aloevera mampu memberi kelembapan semulajadi pada bibir kita.Ini kerana kandungan Vitamin C dan E yang hadir dalam gel aloe vera boleh memperbaiki kulit kita secara semulajadi dan menjaga kulit kita dari terhidrat.

Dengan adanya juga tambahan Vitamin E ia mampu menjaga dan melindungi bibir dari terus Kering
Antara tips yang ain boleh kongsikan dengan anda bagaimana untuk memastikan lispstik yang kita guna lebih tahan lama,bagaimana cara untuk menggunakan lipstick mengikut warna kegemaran anda tanpa merosakkan tekstur kulit bibir,bagaimana nak memastikan lipstick yang kita gunakan tidak membuatkan kulit bibir kita kering
Senang sahaja.Apa yang anda perlu lakukan untuk memastikan kesihatan bibir anda sentiasa terjaga amalkan penggunaan Magic Colour Lipstick sebelum mengenakan sebarang lipstick lain.
Cara-caranya : 
Gunakan Magic Colour Lipstick sahaja jika ingin kelihatan natural kerana warnanya mengikut "mood".jgn sapu terlalu banyak ia meynebabkan warna menjadi terang.(nak senang gunakan jari sapukan pada bibir)
✔ Gunakan Magic Colour Lipstik dahulu,kemudian ditindihkan dengan lipstick kegemaran berdasarkan warna kegemaran anda.
Secara tak langsung bibir kita terjaga dari sebarang kimia yang terdapat pada lipstick lain
✔Kesannya apabila anda makan atau minum,Lipstick yang warna kegemaran anda mungkin sudah hilang,tapi bibir kelihatan kemerah-merahan lagi.itu kerana masih ada kesan dari Magic Colour Lipstick tadi.Jadi,tak perlulah kita risau kerana bibir masih kelihatan seperti menggunakan Lipstick.
Selamat mencuba,Anda pasti sukakannya :) 
De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan

konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!
 

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment