Hadiah Percuma Untuk Anda!

   

Yang mana satu hadiah misteri yang anda akan dapat,menjadi persoalan ??? Chewah... hehe .. Ok,disini ada pelbagai jenis hadiah yang ain akan berikan pada customer ain dengan setiap pembelian.Seronok kan !!! TETAPI syaratnya bukan belian barang promosi ye!

Tujuan entry ini adalah untuk menceritakan setiap fungsi dan cara penggunaan setiap "free gift" yang ain bagi kepada anda.Setiap fungsi "free gift" yang ain bagi mempunyai kebaikannya tersendiri.Setiap masker yang ain bagi adalah jenama yang digunakan di kebanyakkan spa,cuma dekat spa ni dia beli dalam bekas yang besar dan banyak.Apa yang ain bagi pada anda ialah "masker" yang siap di pack satu-satu tetapi jenama yang sama.

Haa...nilah packaging yang digunakan di Spa..Besarkan?


Mari kita tengok cara penggunaannya setiap masker dibawah :

--> Sebelum penggunaan masker yang diberi,masker itu hendaklah disimpan didalam peti ais ye selama 1 jam @ 30 minit sebelum penggunaannya atau boleh juga simpan terus didalam peti ais.Ini bertujuan untuk memberi kesegaran pada wajah ketika kita menggunakannya serta dapat mengecutkan pembukaan liang roma sekiranya di amalkan selalu. 

Cara-caranya (step by step ye!):
Pertama:
Bersihkan mekap @ kotoran pada wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Aloevera Jelly atau Rose Makeup Remover (sesuai utk semua jenis kulit).Ini pengting untuk kebersihan wajah dari kuman2 dan bakteria. 

Kedua :
Bersihkan wajah menggunakan Whitening Facial Cleansing Gel untuk membuang kotoran

Ketiga : 
Scrubkan wajah anda menggunakan Aloevera Whitening Facial Scrub untuk membuang sel-sel kulit mati,melicinkan kulit yang kasar serta menghilangkan bintik-bintik hitam di wajah 



Keempat : 
Wapkan wajah anda dengan air suam selama 5-10 minit (ala2 mcm dekat salun gitu) atau bersihkan wajah dengan air suam supaya kulit menjadi sedikit lembut dan liang roma terbuka sedikit untuk membuang sisa kotoran.



Kelima : 
Gunakan pemicit jerawat yang bersih(sblm guna rendam air panas) untuk membuang bintik-bintik putih di bahagian hidung,pipi,dahi dan dagu.jangan gunakan kuku ye,bahaya bakteria!



Keenam : 
Sekiranya ada bengkakan atau kesan merah2 pada bahagian yang dipicit tadi,ambil seketul ais @ air sejuk diletakkan pada seluruh muka.Ini bertujuan untuk mengecilkan liang-liang roma yang terbuka.

Ketujuh :
Gunakan masker yang disimpan didalam peti ais tadi.lebihan essence dari masker itu sapukan pada keseluruhan leher.Gunakan selama 20 - 30 minit.


Akhirnya Done!.itu sahaja,senangkan ? Selamat Mencuba 



Inilah Antara masks untuk wajah yang bakal diberikan kepada anda

Natural Aloevera Mask :
~ is recommended to normal,tired,dry,combination,oily,pigmentation,problematic,acne prone,sensitive and mature skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week

Pure Collagen Moisturizing Mask :
~ is recommended for normal,dehydrated,fatigue,mature and aging skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week

Vitamin C Orange Mask :
~ is applicable to normal,dehydrated, dry,combination,oily,pigmentation and mature skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week

Super H2o Mask :
~ is recommended for all types of skin conditions ranging from normal, dry,combination, oily,dehyrated,acne prone, sensitive,mature and aging skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week
Hydrating Extract Mask :
~ is recommended for all types of skin conditions ranging from normal, dry,combination, oily,dehyrated,acne prone,problematic skin, sensitive,mature and aging skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week

Caviar Firming Mask :
~ is suitable for normal,dehyrated dry,mature and aging skin type
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week

Milk Whitening Mask :
is recommended for normal,dehydrated,sensitive,dull,pigmentation, open pores, mature anda aging skin
~ For best result,recommended to used mask once daily and then followed by twice a week
Selain dari Face Mask,ada juga yang dapat
1. Honey Collagen Eyes Mask (1 keping) : is formulated with pure honey,collagen, multivitamins, with its hydro-regulating complex to work on to maintain deep skin hydartion.The advance beauty active elements stimulate anda combat the signs of aging whilst preserving the skin moisture levels, enhance blood circulation,skin elasticity and collagen production.Dramatically eliminate eye puffiness,dark circles under the eyes, fine lines,sagging skin and fish tail wrinkle around eye area.

2. Sabun Susu Beras (1 ketul) : Hanya sesuai digunakan pada tubuh badan sahaja.jangan sesekali digunakan pada muka kerana ia boleh menyebabkan kulit wajah menjadi kering
3. Biore Pore Pack (1 keping) : Digunakan pada bahagian hidung

4. Tea Herba Debella (2 sachet) : Teh herba dirumus khas dari daun herba dan rempah ratus yang bermutu tinggi.Dirumus dengan begitu teliti.Ia juga berkhasiat sepenuhnya.1 uncang   ini dicampurkan kedalam segelas air panas,tutp sehingga kembang 5-10 minit.Minum setiap kali selepas makan tengahari

Ok,rasanya dah banyak info kegunaan untuk setiap produk.TETAPI free gift berdasarkan stok yang ada ye...  :).Jika anda berminat nak beli pun boleh ain ada jual kepada yang ingin membeli..


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment