Tips Diet Untuk Perlangsingan Badan

Amaran! Jangan tinggalkan sarapan. Walau apa cara sekalipun tiada alasan utuk tidak bersarapan..


Ada setengah di kalangan kita  mungkin ingin kurangkan pengambilan makanan kerana berdiet. Lalu kita abaikan sarapan. Tetapi, sedarkah kita tindakan itu adalah kurang bijak. 

Kenapa ?
 
Ini kerana, apabila kita telah berlapar semalaman kemudian tidak bersarapan. Kandungan glukosa dalam badan boleh menjadi rendah  dan mengakibatkan masalah fisiologi seperti pening dan pitam.
Jadi, apabila tiba waktu  lunch,kita  mungkin mengambil makanan secara berlebihan. Oleh itu, jangan tinggalkan sarapan walau hanya dengan sebiji buah epal.

Pengambilan Kurma sebagai makanan pagi /srapan pun bagus kerana dengan pengambilan beberapa biji kurma sebagai sarapan, ianya mampu mengenyangkan dan membekalkan tenaga di sepanjang pagi. Malah, kita mungkin masih berasa kenyang sehingga tengahari. Dengan itu, kita tidak perlu makan dengan banyak di waktu lunch. Kita bukan sahaja dapat berdiet, malah mampu berjimat.

Selamat mencuba 
........

Fenomena Perlangsingan Badan FUHRATA yang sedang hangat di perkatakan ,dengan kehebatannya yang tiada tandingan.Setiap hari pasti ada je testimoni-testimoni baru...

Bagaimana pula dengan anda yang masih belum mencuba,Dapatkan segera! jangan menyesal jika orang lain sudah berjaya kerana anda masih lagi tidak memulakan langkah.Inilah masa terbaik untuk bertindak kerana hari raya yang bakal kunjung beberapa bulan lagi.

STAY TUNE! untuk melihat banyaklagi testimoni-testimoni..

De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan


konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment