Promosi Produk De Bella Mac 2014

Ramai yang pm dan whatsapp ain sehingga tak menang tangan untuk membalasnya,"Akak,bulan ni ada promosi apa ye?tak sabar nak tahu,cepat2lah update kak"hehe...siap pesan lagi tu...

Takpe2,Jadi untuk menjawab semua persoalan tu..maka adalah entry ini..Ok,kepada yang gemar mengambil supplement Aloe Vera Drinking Gel,jom buat belian untuk simpan stok..sangat-sangat lah jimat dan berbaloi-baloi.Bagi yang baru nak mencuba,Inilah masanya yang sesuai.

setiap pembelian barang promosi,kadar penghantaran dikenakan mengikut kadar berat timbangan


Wau! Harga sangat menjimatkan..Set dibawah ini sangat sesuai untuk yang ingin mencerahkan kulit serta mempunyai jenis kulit normal atau kombinasi.Untuk yang berminyak dan berjerawat tidak sesuai ye.


Bagi sesiapa yang mencari Aloe Vera Facial Scrub .inilah masanya untuk cuba ye!kebaikkannya dapat mengatasi masalah kulit kasar dan melawan bintik-bintik hitam sekiranya digunakan secara konsisten.Sekiranya kulit berjerawat tidak di galakkan ye..


Bagaimana pula bagi mereka yang mencari Aloe Vera Shampoo Icy Cool yang amat menyegarkan serta menguatkan akar rambut dan mengatasi masalah sakit kepala dan magrain.


akhir sekali kepada penggemar Herba Tea pula,harga memang meletop!


De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan

konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment