Produk Perlangsingan Terbaru "Fuhrata" Setaraf Dengan LITCHIN Slimming

Selamat pagi semua kepada yang sentiasa menyokong kami di Humairah's Boutique.Pagi -pagi entry ain kali ni bercakap pasal produk perlangsingan.

Ada sesiapa yang masih ingat produk perlangsingan Litchin yang pernah meletop suatu ketika dulu..produk yang sangat berkesan serta ribuan testimoni yang berpuas hati.


Kemudian hadir pula dengan pembungkusan baru serta diupgradekan kandungannya kepada yang lebih baik 


Ok,Kali ini ain bukan nak bercerita tentang produk Litchin TAPI sebaliknya.

Produk yang dinanti-nantikan selama ini dah tiba ! keluaran syarikat ‪Debella‬ bagi menghasilkan produk yang lebih mantop lagi serta kandungan yang lebih berkesan kepada individu yang mengamalnya.Fenomena baru produk perlangsingan yang bakal meletop di pasaran !!!
 
Fuhrata nama yang diberi kepada produk perlangsingan baru ,berkesan dan lebih power serta selamat diamalkan.Fuhrata bakal menjadi idaman setiap wanita dan lelaki yang ingin menurunkan berat badan dengan mudah,cepat dan berkesan!.kelebihan laki yang mengamalkan fuhrata adalah dapat membaik pulih sistem prostat lelaki serta dapat mencegah sebarang kanser samada lelaki dan perempuan.

Fuhrata disediakan dalam 2 jenis untuk dinikmati setiap pagi dan malam.Kenapa ia berbeza ? Stay tune! untuk tahu selanjutnya


Jadi Ain mencari 20 orang yang inginkan sampel percubaan secara percuma.mudah saja,Anda hanya perlu membayar kadar cas penghantaran RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah/serawak.Kepada yang berminat anda boleh sms/whatsapp ain ( sy ingin sampel percuma )dengan segera supaya anda tidak terlepas peluang keemasan ini!

Satu lagi kepada yang sedia menerima sampel percuma hendaklah wajib menjadi testimoni untuk Humairah's Boutique.

De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan


konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!
 

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

1 comment: