Fuhrata Siang ~ Membuatkan Anda Rasa Kenyang Lebih lama
Fuhrata Siang mengandungi 20 sachet .Produk ini adalah gabungan dari soy protein dan fruit enzyme.Ia merupakan protein vegetarian lengkap mengandungi semua kepentingan asid amino untuk orang dewasa dan kanak-kanak.

Minyak kacang soya sebahagian besarnya tidak tepu dan tinggi dalam kepentingan asid lemak.Satu alternatif yang sangat baik untuk mereka yang alah kepada susu dan produk berasaskan susu.Sesuai untuk mereka yang mencari pilihan yang lebih sihat yang boleh membantu mengurangkan lemak dan kolestrol.

Asid amino membina otot manusia,kuku,rambut,darah,organ,kulit,kelenjar,50,000 jenis protein,20,000 jenis enzim dan lain-lain.Ia juga mampu memulihkan fungsi prostat lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan  dan mencegah sel kanser daripada merebak.Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas  bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser.Ia juga menjaga rahim dan ovzri,kitaran haid dan prostat.

Selain itu, kacang soya juga mengandungi sebatian unik yang dipanggil isoflavones.Kebaikannya pula adalah selain ianya adalah sejenis antioksidan yang memerangi sel.kajian telah mendapati bahawa isoflavon soya boleh membantu mengurangkan gejala monbopaus seperti hot flushes dan juga meningkatkan kepadatan tulang di kalangan wanita.

Tindakbalas keatas tubuh diawal pengambilan:
  1. Susah nak tido kerana proses tindakbalas sedang berlaku dimana fuhrata siang sedang memecahkan lemak yang terkumpul pada badan anda
  2. Badan akan merasa sedikit panas dan berpeluh
  3. Mulut menjadi kering dan merasa haus.waktu ini selera makan anda akan berkurangan
De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan

konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment