Fuhrata Siang Dan Malam ~ Fenomena Perlangsingan Badan Masa Kini

Kini Hadir dengan lebih mudah Shake And Drink ...


Susah nak kurus? Telah mencuba semua produk terhangat di pasaran tapi masih tiada perubahan? Belum jumpa produk yg sesuai? Tak tahan lapar? Sukar mengawal selera makan? Cubalah FUHRATA..ANDA PASTI TERUJA... Pasti ia tidak akan mengecewakan anda. Kami buktikan 98% yang mencuba produk kami berjaya. Badan makin sihat, perut makin rata.


Fuhrata Siang mengandungi 20 sachet .Produk ini adalah gabungan dari soy protein dan fruit enzyme.Ia merupakan protein vegetarian lengkap mengandungi semua kepentingan asid amino untuk orang dewasa dan kanak-kanak.

Minyak kacang soya sebahagian besarnya tidak tepu dan tinggi dalam kepentingan asid lemak.Satu alternatif yang sangat baik untuk mereka yang alah kepada susu dan produk berasaskan susu.Sesuai untuk mereka yang mencari pilihan yang lebih sihat yang boleh membantu mengurangkan lemak dan kolestrol.

Asid amino membina otot manusia,kuku,rambut,darah,organ,kulit,kelenjar,50,000 jenis protein,20,000 jenis enzim dan lain-lain.Ia juga mampu memulihkan fungsi prostat lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan  dan mencegah sel kanser daripada merebak.Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas  bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser.Ia juga menjaga rahim dan ovzri,kitaran haid dan prostat.

Selain itu, kacang soya juga mengandungi sebatian unik yang dipanggil isoflavones.Kebaikannya pula adalah selain ianya adalah sejenis antioksidan yang memerangi sel.kajian telah mendapati bahawa isoflavon soya boleh membantu mengurangkan gejala monbopaus seperti hot flushes dan juga meningkatkan kepadatan tulang di kalangan wanita.

Tindakbalas keatas tubuh diawal pengambilan:
  1. Susah nak tido kerana proses tindakbalas sedang berlaku dimana fuhrata siang sedang memecahkan lemak yang terkumpul pada badan anda
  2. Badan akan merasa sedikit panas dan berpeluh
  3. Mulut menjadi kering dan merasa haus.waktu ini selera makan anda akan berkurangan
Bagaimana pula dengan Fuhrata malam ?


Fuhrata Malam juga mengandungi 20 sachet.Produk ini mengandungi pelbagai zat yang diperlukan oleh tubuh badan.Gabungan kandungan -kandungan seperti Citrus,Fiber,Fruits enzyme,Pectin,Natural Sweetener,Spirulina,Clorohyll,Pineaple powder,green tea powder,Aloevera ekstract,Lactose,Psyllium Husk. Fuhrata malam juga lebih kepada fungsi Detox

Ia menjadikan produk ini sangat penting untuk mereka yang obesiti atau kegemukan.Ia terdiri daripada  campuran at memberikan rasa kenyang dalam jangka masa panjang,disebabkan kandungan fiber dalam oat.

Kanak-kanak yang makan oat kebiasaanya jarang mengalami overweight.Sumber karborhidrat yang memberikan tenaga kepada badan.Oat juga mengandungi senarai panjang nutrient lain seperti asid amino yang membantu fungsi badan.Vitamin seperti thiamin,folic asid,biotin,pantothenic acid dan Vitamin E.

Selain itu, ia juga mengandungi zink,selenium,copper,iron,manganese & magnesium yang dapat merendahkan kolestrol dalam badan serta mengawal kandungan gula dalam badan untuk jangka masa panjang.

Disamping itu, ia mengandungi bahan anti kanser .Kepada wanita dapat mengelakkan breast cancer.mengawal tekanan darah membantu mengurangkan hypertension dan merendahkan tekanan darah tinggi.

Tindak balas keatas tubuh badan diawal pengambilan :
  1. Anda akan rasa selepas 6-8 jam pengambilan.Ia membuatkan anda merasa ingin membuang air besar
  2. Anda akan merasakan pembuangan air besar sangat lancar dan terasa perut anda semakin kempis
  3. Membantu anda untuk kekal kenyang sepanjang waktu walaupun hanya makan sedikit makanan.Ini dapat membantu anda untuk tidak  kerap mengambil makanan berat yang berlebihan.
Jadi pengambilan kedua-dua set ini adalah sangat penting untuk memberi keberkesanan yang maksimum

De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkankonsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment