Fuhrata Malam ~ Berfungsi Sebagai Detox Teraik!
Fuhrata Malam mengandungi 20 sachet.Produk ini mengandungi pelbagai zat yang diperlukan oleh tubuh badan.Gabungan kandungan -kandungan seperti Citrus,Fiber,Fruits enzyme,Pectin,Natural Sweetener,Spirulina,Clorohyll,Pineaple powder,green tea powder,Aloevera ekstract,Lactose,Psyllium Husk. Ia juga berfungsi sebagai Detox terbaik yang perlu diamalkan.

Ia menjadikan produk ini sangat penting untuk mereka yang obesiti atau kegemukan.Ia terdiri daripada  campuran at memberikan rasa kenyang dalam jangka masa panjang,disebabkan kandungan fiber dalam oat.

Kanak-kanak yang makan oat kebiasaanya jarang mengalami overweight.Sumber karborhidrat yang memberikan tenaga kepada badan.Oat juga mengandungi senarai panjang nutrient lain seperti asid amino yang membantu fungsi badan.Vitamin seperti thiamin,folic asid,biotin,pantothenic acid dan Vitamin E.

Selain itu, ia juga mengandungi zink,selenium,copper,iron,manganese & magnesium yang dapat merendahkan kolestrol dalam badan serta mengawal kandungan gula dalam badan untuk jangka masa panjang.

Disamping itu, ia mengandungi bahan anti kanser .Kepada wanita dapat mengelakkan breast cancer.mengawal tekanan darah membantu mengurangkan hypertension dan merendahkan tekanan darah tinggi.

Tindak balas keatas tubuh badan diawal pengambilan :
  1. Anda akan rasa selepas 6-8 jam pengambilan.Ia membuatkan anda merasa ingin membuang air besar
  2. Anda akan merasakan pembuangan air besar sangat lancar dan terasa perut anda semakin kempis
  3. Membantu anda untuk kekal kenyang sepanjang waktu walaupun hanya makan sedikit makanan.Ini dapat membantu anda untuk tidak  kerap mengambil makanan berat yang berlebihan. 
De Bella Skincare adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkankonsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment