♡ASAS MENJAGA KECANTIKAN ITU PENTING♡"Bagi ain,asas kecantikan kulit adalah kebersihannya.rutin membersihkan wajah seperti mencuci,menyegar dan melembab adalah wajib ain akan lakukan setiap hari.
Begitu juga faktor pemakanan,persekitaran yang sihat dan tidur yang cukup adalah sangat penting untuk kecantikan kulit.Biasanya ain akan mencuci wajah dan menggunakan penyegar yang benar2 sesuai dan serasi dgn kulit ain.dan yang paling penting skin care itu pasti yang natural,lembut dan selamat digunakan dan tidak memberi kesan sekiranya di tinggalkan.
 

Setiap kali mencuci wajah ain suka gunakan air sejuk atau biasa bukan air suam kerana secara tak langsung ia dapat mengecutkan liang pori-pori yang terbuka. Jangan sesekali menggunakan air panas kerana ia boleh mengeringkan kulit wajah kita.
Untuk rutin mingguan pula ain suka amalkan scrub dan topeng wajah@masker.Ini kerana ia bertindak untuk menanggalkan sel-sel kulit mati,menyegar,serta mencerahkan kulit agar tona kulit lebih sekata.
 

Ain juga gemar mengambil makanan yang sihat seperti buah-buahan serta sayur-sayuran dan yang paling penting supplemen untuk kesihatan dan kecantikan kulit.
Ain juga akan pastikn ain minum air putih secukupnya sekurang-kurangnya 2 liter sehari".
Tips: jika ingin kekal cantik jgn kerap menukar produk kecantikan wajah serta amalkan supplemen yg betul secara konsisten.

Berapa ramai yang nak ain bantu boleh hubungi seperti dibawah


De Bella adalah produk yang bersifat natural, ia memerlukan penggunaan yang konsisten dan tidak memberi kesan buruk jika ditinggalkan

konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian anda!

Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment