Kembalikan keanjalan dan Kelembutan Kulit Dengan Aloe Vera Facial Scrub

Persoalan yang sentiasa bermain dibenak fikiran kita,"perlukah saya menggunakan scrub wajah? Sedangkan saya telah menggunakan produk lain".
Jawapannya Ya! Mungkin kita tidak mahu membeli atau menggunakan produk penjagaan wajah yang lain,sebab produk yang kebiasaan digunakan tidak ada scrub, tetapi scrub wajah antara produk penjagaan wajah yang sangat-sangat penting.hanya digunakan 2 kali seminggu sahaja.Disebabkan alasan diataslah ramai diantara kita yang tidak menitikberatkan penggunaan scrub pada wajah


Terdapat beberapa sebab mengapa perlu menggunakan scrub wajah ini. Ia sangat bagus kerana kandungan utamanya adalah dari gabungan "pati Oren dan Aloe Vera Asli" yang mana mampu bertindak sebagai menghaluskan, melembab dan menyuburkan kulit.Seperti yang kita ketahui buah oren adalah sangat tinggi kandungan Vitamin C yang mampu mencerahkan kulit.

Teksturnya yang hadir dengan bijian-bijian yg sangat halus dan lembut membuatkan kita rasa selesa serta segar.


Aloevera Whitening Facial Scrub berkesan untuk :
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menanggalkan sel-sel kulit mati serta kulit-kulit kasar, 
  • Meremajakan kulit 
  • Menjadikan kulit wajah sentiasa bersih dan sihat
  • Tidak mengeringkan kulit
Cara penggunaan yg sangat senang iaitu sekurang-kurangnya 2 kali seminggu sahaja. Scrub wajah yang kaya dengan kandungan Aloevera & Oren mampu memberi kelembapan sepenuhnya setelah semua sel-sel kulit mati ditanggalkan.Jadi ,barulah kita guna mekap kelihatan lebih flawless.

Tip: Scrub TIDAK digalakkan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat yg ketara.kalau nak guna jugak wajib hilangkan jerawat terlebih dahulu ye!.

Berminat untuk hilangkan Jerawat ,Apa kata cuba Set Lengkap Jerawat (Klik disini)


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

No comments:

Post a Comment