Aloevera Jelly Sangat Elok Untuk Luka,Parut dan Jerawat

Gmbr cik google

Aloe Vera atau pun Lidah Buaya ni memang dah terkenal dengan banyak manfaatnya. Sekarang ni ramai juga yang menanam pokok lidah buaya dalam pasu kat rumah kan. Selain dari seni hiasan, banyak kegunaan dari pokok ni. Lidah buaya telah digunakan sebagai ubatan tradisional untuk melegakan luka, ruam, demam, gatal-gatal, kulit dan banyak lagi. Selain itu, pokok herba ini juga sangat popular dalam industri kosmetik dan produk kesihatan.

Inilah AloeVera Jelly yang sangat popular dan diminati ramai,kerna kerberkesannya dan juga selamat digunakan untuk semua peringkat umur


Pendek kata,"SATU RUMAH, WAJIB ADA SATU ALOE VERA JELLY UNTUK KECEMASAN"
Kenapa saya kata begitu,Kerana terlalu banyak kebaikkannya dan terbukti berkesan!.hanya orang yang sudah mencubanya akan menghargainya...

Antara kelebihan Aloe Vera Jelly: 
  • Merawat kulit terbakar/melecur 
  • Menyembuh luka dan kudis-kudis 
  • Menyembuhkan jangkitan kulit, 
  • Melegakan penyakit buasir, kurap, kayap, panau dan ruam, kanser kulit, eczema 
  • Menyembuhkan perut dan parut semasa bersalin 
  • Melegakan kulit melecet 
  • Gigitan serangga 
  • Parut lama dan hitam pada kulit 
  • Membantu merangsang pertumbuhan sel kulit baru 
  • Resdung hidung (rawatan luar,mencantikkan kulit) 
  • Membersihkan dan menegangkan kulit 
  • Kaki berbau-mematikan kuman yang menyebabkan bau 
  • Kulit perut meregang (kulit pecah) 
  • Masalah wanita (berbau, keputihan,gatal dll) 
  • Badan berbau-sapuan di ketiak 
  • Mengelakkan daripada kanser-sapu pd buah dada bg mengelak kanser dan menegangkan 
  • Buasir luar 
  • Mati pucuk/masalah lelaki-rawatan luar 
Antara Kandungannya:
Aloe Vera, Di Water, Alkyl Acrvlate Crosspolymer, Disodium EDTA, Nonoxynol-14, Polysorbate 20, Fragrance, Triethanolamine


Tip : 
  1. Produk ini tersangatlah best dan  berkesan.Apa yang lagi penting selamat digunakan oleh semua golongan termasuk bayi.
  2. Ia juga boleh digunakan sebagai pencuci mekap atau kegunaan harian dimuka.
  3. Bagi mereka yang mempunyai jerawat dibelakang dan dada,ia boleh disapu di tempat berkenaan setiap hari selepas mandi.
Untuk dapatkan kesan yang maksimum terutamanya bagi mereka yang mempunyai masalah sembelit,buasir,keputihan serta masalah dalam yang lain,amalkan bersama Aloevera Drinking Gel

Lihat Testimoni ( Klik disini )


Ain Numi

Sihat itu penting. Cantik dan berperibadi itu perlu.

13 comments:

  1. macam mana sy nk dptkn produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ..amira boleh sms/whatsapp ain ye 0133939732

      Delete
    2. Kak, nak pesan ni, masih ada tak?

      Delete
  2. Replies
    1. Ada lagi..jika nk order wassap ain 0133939732

      Delete
  3. produk ni mmg bagus. mmg terbukti parut cepat hilg. puas ati sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah..abby pun pengguna aloevera jelly debella ye ?dah brp tahun guna.ain dah 11 tahun dah

      Delete
  4. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2..jika berminat.aloevera debella since 1998 lg tau.mmg tamai yang suka

      Delete
  5. Salam. Nak tanya... Mcmana nak tahu expired date dia ye? Berapa lama biasanya boleh tahan?

    ReplyDelete
  6. Salam. Nak tanya... Mcmana nak tahu expired date dia ye? Berapa lama biasanya boleh tahan?

    ReplyDelete